Els alumnes de secundària de les escoles de Vilassar de Dalt han estat els protagonistes de l'acte institucional de commemoració del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones que ha tingut a la Plaça de la Vila aquest divendres 24 de novembre al migdia.

">

Vilassar commemora el 25 de novembre

Última revisió 12-02-2021 15:23
24/11/2017

25nEls alumnes de secundària de les escoles de Vilassar de Dalt han estat els protagonistes de l'acte institucional de commemoració del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones que ha tingut a la Plaça de la Vila aquest divendres 24 de novembre al migdia.

Per commemorar el 25 de novembre, Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, Vilassar ha organitzat un acte a la Plaça de la Vila amb els joves del municipi com a protagonistes. La regidora d'Educació i Atenció Social ha donat la benvinguda als assistents i ha donat pas als alumnes de 3r i 4t d'ESO de l'Escola Sant Jordi i l'Institut Jaume Almera que han representat petits esquetxos amb situacions masclistes o amb violència per tal de fer reflexionar a la resta d'estudiants.

25n

25n

25n

25n

La lectura del manifest per part d'un grup d'alumnes de Batxillerat ha donat pas a l'acció que ha tancat l'acte. Els assistents han escrit en unes cartulines els seus missatges i desitjos relacionats amb la violència masclista i els han penjat amb la pancarta que ha presidit tota l'activitat.

25n 25n