La nova imatge del consistori presenta una nova aplicació modernitzada i simplificada de l'escut que s'emmarca dins d'un rombe, mantenint el color verd corporatiu i amb una tipografia pròpia que li dóna personalitat.

">

L'Ajuntament renova la imatge corporativa

Última revisió 12-02-2021 15:23
17/11/2017

nou escutLa nova imatge del consistori presenta una nova aplicació modernitzada i simplificada de l'escut que s'emmarca dins d'un rombe, mantenint el color verd corporatiu i amb una tipografia pròpia que li dóna personalitat.

Amb aquesta nova imatge, dissenyada per l'empresa Òmada Interactiva,  el consistori ha volgut donar una nova configuració de modernitat i renovació de l'entitat a través de la seva imatge, però mantenint l'essència de l'escut històric del municipi.

La iniciativa de realitzar un redisseny del logotip municipal sorgeix després de considerar que la imatge que hi ha hagut fins ara ha quedat envellida i desactualitzada. Així doncs, s'ha fet una evolució que canvia bàsicament les formes i l'estètica, no pas l'essència caracteritzada per l'escut i el color verd corporatiu. La implantació de la nova línia gràfica es farà de forma progressiva en els diferents àmbits municipals.

Podeu trobar les diferents versions, formats i mides de la nova imatge i el manual d'estil en aquest enllaç.

escut amb web

logo 1 línia