Canal HORECA és un projecte d'ECOEMBES destinat a ampliar la recollida d'envasos lleugers en el sector de la restauració i l'hostaleria. Des d'aquest divendres, diversos establiments locals rebran la visita d'informadors que a més d'assessorar els restauradors sobre el reciclatge dels envasos, els oferiran recursos a mida per millorar en aquest camp.
Imatge: Ecoembes

">

Vilassar se suma al projecte Canal HORECA

Última revisió 12-02-2021 15:23
16/11/2017

ecoembesCanal HORECA és un projecte d'ECOEMBES destinat a ampliar la recollida d'envasos lleugers en el sector de la restauració i l'hostaleria. Des d'aquest divendres, diversos establiments locals rebran la visita d'informadors que a més d'assessorar els restauradors sobre el reciclatge dels envasos, els oferiran recursos a mida per millorar en aquest camp.
Imatge: Ecoembes

Aquest divendres 17 de novembre s'inicia el projecte Canal HORECA a Vilassar de Dalt. Per mitjà d'un acord de col·laboració amb l'Ajuntament, informadors d'ECOEMBES visitaran diversos establiments locals per informar-los i assessorar-los en el reciclatge d'envasos lleugers. L'objectiu de l'Ajuntament amb aquest projecte és augmentar el volum d'envasos que es reciclen per mitjà del seu circuït de gestió i per tant minimitzar el rebuig. Amb aquesta acció l'Ajuntament fa un pas més en la recollida selectiva per redur els residus impropis en les fraccions de reciclatge i augmentar el 50% actual de reciclatge brut per poder assolir el 65% que la Unió Europea demana pel 2020.