Aquest divendres 10 de novembre a les 20 h, a la sala Polivalent l'Estrella -antic Mercat del Carme- la regidoria de Turisme presenta la “Guia de productes gastronòmics de Vilassar”. Aquesta publicació gratuïta posa de relleu diversos productes que, per la seva qualitat, conformen l'oferta enogastronòmica del municipi.

">

Presentació de la "Guia de productes gastronòmics de Vilassar"

Última revisió 12-02-2021 15:23
07/11/2017

catàlegAquest divendres 10 de novembre a les 20 h, a la sala Polivalent l'Estrella -antic Mercat del Carme- la regidoria de Turisme presenta la “Guia de productes gastronòmics de Vilassar”. Aquesta publicació gratuïta posa de relleu diversos productes que, per la seva qualitat, conformen l'oferta enogastronòmica del municipi.

Productes de tota la vida que identifiquen el nostre territori i els seus artesans... el vi de Bouquet d'Alella i Oriol Artigas, els formatges de can Pujol i Artefor, la botifarra blanca de la Maria José, les hortalisses del Turó d'en Rompons, el bacallà de can Marimon, el Sant Genís de ca la Maria Teresa, la coca de forner de cal Mosso, la coca de pasta de full de cala Cinta, la de recapte de can Cros i el pa dels diferents forns del poble. Productes que formen part del patrimoni de Vilassar i que, a partir d'ara, serviran de carta de presentació de la nostra vila.

Aquest proper divendres tindrà lloc l'acte de presentació de la guia que inclou tots aquests productes amb la presència dels seus productors que oferiran una petita degustació gratuïta als assistents.