El poble de Vilassar va sortir, un cop més, al carrer per fer sentir la seva veu a favor de la democràcia després de la detenció d'alts càrrecs del Govern de Catalunya i els escorcolls a les seus de les conselleries per frenar el referèndum.


Foto: Alberto García

">

El poble de Vilassar fa sentir la seva veu en favor de la democràcia

Última revisió 12-02-2021 15:23
21/09/2017

Concentració 20SEl poble de Vilassar va sortir, un cop més, al carrer per fer sentir la seva veu a favor de la democràcia després de la detenció d'alts càrrecs del Govern de Catalunya i els escorcolls a les seus de les conselleries per frenar el referèndum.


Foto: Alberto García

La crida feta per l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural com a mostra de suport a les institucions catalanes i en favor de la democràcia va fer sortir al carrer milers de persones. A Vilassar, la concentració va tenir lloc a les 7 de la tarda a la plaça de la Vila, i va ser seguida per centenars de persones amb la voluntat de condemnar els fets ocorreguts el passat dimecres al matí, quan agents de la Guàrdia Civil van protagonitzar una macro operació contra diversos Departaments i organismes de la Generalitat de Catalunya.

Concentració 20S

Concentració 20S

Concentració 20S

concentracio 20S

Durant l'acte l'alcalde, Xavier Godàs, va llegir el manifest “Catalunya en estat de setge” consensuat per l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l'Associació Catalana de Municipis. Tot seguit, Godàs, es va adreçar als veïns i veïnes de Vilassar per felicitar-los i agrair la capacitat d'autoorganització i de mobilització que estan demostrant i els va animar a continuar per aquesta via i a no decaure en aquest moment crucial que viu Catalunya. L'alcalde es va reafirmar en la seva postura de mantenir-nos ferms i no fer cap pas enrere fins l'1 d'octubre per poder vota. I, passada aquesta data,  va dir, caldrà seguir fent pinya per mantenir el pas cap al camí de l'autodeterminació del poble català d'una manera ferma, cívica, pacífica i democràtica. L'acte va acabar amb els cant dels Segadors, aplaudiments i crits a favor de la independència.