Vilassar va celebrar, un any més,  la Diada Nacional  de Catalunya amb un acte que va tenir lloc el passat diumenge 10 de setembre al vespre i que va transcórrer entre la plaça de la Vila i la plaça Onze de setembre. Diumenge l'Associació de Veïns del Barri de can Salvet tenien a punt una nova edició de la Megadiada.

">

La Diada a Vilassar

Última revisió 12-02-2021 15:23
12/09/2017

Diada a VilassarVilassar va celebrar, un any més,  la Diada Nacional  de Catalunya amb un acte que va tenir lloc el passat diumenge 10 de setembre al vespre i que va transcórrer entre la plaça de la Vila i la plaça Onze de setembre. Diumenge l'Associació de Veïns del Barri de can Salvet tenien a punt una nova edició de la Megadiada.

L'acte, organitzat per l'ANC i l'Ajuntament de Vilassar, va començar tocades les 8 del vespre amb l'entonació del Cant de la Senyera per part dun grup de cantaires i ex cantaires de la Coral Mareny acompanyats pels assistents a l'acte. Tot seguit, els Gegants de Vilassar, la Genisa i en Pere Màrtir, al ritme de les gralles van encapçalar la cercavila amb la gran senyera de 30 metres de llargada que va obrir pas pels carrers de la vila fins la plaça Onze de Setembre.

Diada a VilassarDiada a Vilassar

Diada a Vilassar

Diada a Vilassar


Un cop  a la plaça Onze de Setembre, Neus Lloveras va presentar l'acte institucional donant pas a la lectura del manifest de la Diada per part de la vilassarenca Carme Carmona Roca. L'acte va prosseguir amb l'ofrena floral que l'Ajuntament, partits polítics i entitats i associacions van fer al monument de Rafael Casanova. Tot plegat va cloure amb el Cant dels Segadors i un petit refrigeri  de cava i coca servit per l'ANC.

Diada a Vilassar

Diada a Vilassar

Diada a Vilassar

Diada a Vilassar

Fotos: Rosa Maria Prats


LA MEGADIADA

La celebració de la Diada a Vilassar es va allargar fins diumenge 11 de setembre amb la ja tradicional Megadiada de can Salvet que aquest any ha canviat d'ubicació i s'ha celebrat al pati de Les Escoles, Espai Cívic. Des de les 10 del matí i fins al vespre, la festa va oferir activitats dirigides als més petits que van ser els principals protagonistes de la jornada. Inflables, xocolata desfeta, tallers, animacions infantils, escuma... i, enguany també, exhibicions de Bike Trial, de dansa i de Bollywood.

MegadiadaMegadiada

MegadiadaMegadiada

Fotos: AAVV can Salvet