Per raons climatològiques, les obres del carrer Clapès que havien de començar el passat dimarts començaran el proper dilluns 18 de setembre. Els treballs consistiran en la renovació de serveis i millora del carrer. Per aquest moriu, no es pot accedir al carrer fins a la finalització de les obres.

">

El proper dilluns 18 de setembre comencen les obres al carrer Clapés

Última revisió 12-02-2021 15:23
08/09/2017

clapésPer raons climatològiques, les obres del carrer Clapès que havien de començar el passat dimarts començaran el proper dilluns 18 de setembre. Els treballs consistiran en la renovació de serveis i millora del carrer. Per aquest moriu, no es pot accedir al carrer fins a la finalització de les obres.

Les obres que comencen aquest dimarts 12 de setembre consistiran en la renovació integral de les canonades d'aigua potable i clavegueram, el soterrament de bona part del cablejat d'electricitat, telefonia i enllumenat públic, així com l'eliminació d'un tram aeri de canonada de gas. Les obres s'executen de forma conjunta per part de l'empresa promotora d'un nou edifici d'habitatges i les companyies Endesa, Sorea, Gas Natural i Telefònica amb l'objectiu de reduir molèsties i temps d'execució.