‘Anem al teatre' és un programa organitzat per la Diputació de Barcelona en col•laboració amb els ajuntaments que ofereix, en horari escolar, espectacles d'arts escèniques i musicals. Aquest curs, 1041 alumnes de Vilassar han pogut gaudir de les 9 funcions del programa al Teatre La Massa.

">

El programa Anem al Teatre porta a La Massa més de mil escolars aquest curs

Última revisió 12-02-2021 15:23
04/08/2017

la massa‘Anem al teatre' és un programa organitzat per la Diputació de Barcelona en col•laboració amb els ajuntaments que ofereix, en horari escolar, espectacles d'arts escèniques i musicals. Aquest curs, 1041 alumnes de Vilassar han pogut gaudir de les 9 funcions del programa al Teatre La Massa.

1041 escolars de l'Escola Francesc Macià, La Immaculada i Sant Jordi han pogut gaudir aquesta temporada 2016 – 2017 dels espectacles del programa Anem al Teatre. El projecte, organitzat per la Diputació de Barcelona en col•laboració amb els ajuntaments, ofereix, en horari escolar, espectacles d'arts escèniques i musicals per a escolars. Per l'escenari del Teatre La Massa hi ha passat, aquesta temporada 9 espectacles.

El projecte ‘Anem al Teatre' té com a objectius principals la creació de nous públics del teatre, la música i la dansa i l'educació de la sensibilitat artística. L'oferta artística del programa es caracteritza per la seva qualitat contrastada, per la seva idoneïtat pedagògica adequada a cada cicle escolar i per la professionalitat de les companyies que hi participen. A més, s'ofereix a les escoles una guia didàctica de cada obra que se supervisa directament des de l'àmbit d'Educació. Les actuacions, a més, es representen en un aforament limitat (màxim de 200 alumnes entre 3-5 anys i de 350 entre 6-18 anys) per tal que l'espectacle es pugui gaudir en condicions òptimes. La selecció d'espectacles es confecciona des de la Diputació i ha de comptar amb el vist-i-plau de la Comissió Assessora, un òrgan de caràcter consultiu integrat per experts en espectacles de teatre, música i dansa destinats a la població infantil i juvenil.

Podeu trobar més informació del programa clicant aquí.