Fins al 31 d'agost es poden comprar els abonaments de la temporada de clàssica 2017-18 del Teatre La Massa. Amb preus que van dels 50 als 80€ segons la localitat, els abonaments inclouen els 7 concerts de la temporada.

">

A la venda els abonaments de la Temporada de Clàssica de La Massa

Última revisió 12-02-2021 15:23
07/07/2017

clàssica Fins al 31 d'agost es poden comprar els abonaments de la temporada de clàssica 2017-18 del Teatre La Massa. Amb preus que van dels 50 als 80€ segons la localitat, els abonaments inclouen els 7 concerts de la temporada.

L'Orquestra simfònica de Sant Cugat i la Banda Municipal de Barcelona tornaran a ser les formacions protagonistes de la temporada de clàssica de La Massa. La programació arrencarà el dia 29 d'octubre amb el concert ‘Festival Mozart' amb els solistes Patricia de No (flauta travesera) i Gerard Claret (violoncel). El 26 de novembre serà el torn del ‘Festival Txaikovsky' que comptarà amb Kalina Makuta (violí) com a solista i el director Josep Ferré.

El teatre vilassarenc donarà el tret de sortida a l'any 2018 amb el tradicional Concert de Cap d'Any on la Simfònica de Sant Cugat interpretarà peces de Strauss, Toldrà, Brotons o Nino Rota.  El 28 de gener, la Banda Municipal de Barcelona dirigida per Beatriz Fernandez portarà a La Massa el seu Homenatge a Bernstein, un recorregut per les peces més conegudes del music nord-americà. El 25 de febrer es prepara una vetllada de Clàssics Argentins on la Simfònica de Sant Cugat estarà acompanyada per Marcelo Mercadante (bandoneó solista), Juan Esteban Cuacci (piano solista) i el director convidat Santiago Serrate que interpretaran peces d'autors com Márquez o Piazzolla.

Ja en plena primavera serà el torn del Festival Beethoven el 25 de març. En aquesta ocasió la Simfònica de Sant Cugat estarà acompanyada pel pianista Javier Laso. La temporada es tancarà amb el ja tradicional Concert de Sant Jordi, dedicat aquest any a Ramon Llull, amb Salvador Brotons dirigint l'orquestra i on es podran escoltar obres d'Oltra, Lamonte de Grignon i el mateix Brotons.

Els abonaments pels 7 concerts ja estan disponibles al web del Teatre La Massa amb preus que van dels 50 als 80€ en funció de la localitat escollida. Les entrades individuals es podran comprar a partir de l'1 de setembre.

Tota la informació al web del Teatre La Massa: http://www.teatrelamassa.cat/abonament-temporada-de-classica-2017-2018/