El passat diumenge 21 de maig, el Palau Sant Jordi de Barcelona va acollir el concert de celebració del 50è aniversari del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya i els nens i nenes d'entre 7 i 11 anys de l'Aula de Música de Vilassar de Dalt van ser entre els cantaires protagonistes.

">

Alumnes de l'Aula de Música participen al Concert dels 50 anys del SCIC

Última revisió 12-02-2021 15:23
29/05/2017

scicEl passat diumenge 21 de maig, el Palau Sant Jordi de Barcelona va acollir el concert de celebració del 50è aniversari del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya i els nens i nenes d'entre 7 i 11 anys de l'Aula de Música de Vilassar de Dalt van ser entre els cantaires protagonistes.

Els alumnes de l'Aula de Música van formar part del cor de 3.000 veus blanques del concert del 50è aniversari del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya. Cantaires d'arreu dels Països Catalans es van reunir el diumenge 21 de maig a Barcelona per celebrar els 50 anys de l'entitat que agrupa les corals infantils de tot el territori.  

scic

scic

El concert ha representat el punt final d'un dur treball de tot el curs per part dels cantaires vilassarencs però també una experiència única i molt enriquidora per a tots. I és que a més de compartir el concert, els infants van conviure durant tot el cap de setmana. Vilassar de Dalt va ser poble d'acollida per a infants que venien de lluny i van passar uns dies a les cases dels cantaires vilassarencs.