Retrats del tèxtil és, sens dubte, una de les exposicions del festival Revela-T que més s'apropa als vilassarencs i vilassarenques. És tracta d'una sèrie de retrats de gran format d'algunes de les persones que van treballar incansablement a les fàbriques del municipi.

">

Retrats del tèxtil, un homenatge a les persones que van treballar a les fàbriques de Vilassar

Última revisió 12-02-2021 15:24
19/05/2017

retratsRetrats del tèxtil és, sens dubte, una de les exposicions del festival Revela-T que més s'apropa als vilassarencs i vilassarenques. És tracta d'una sèrie de retrats de gran format d'algunes de les persones que van treballar incansablement a les fàbriques del municipi.

Els fotògrafs Markus Kaesler y Jesús Joglar han volgut copsar les mirades de les persones que van treballar a les fàbriques del tèxtil a Vilassar amb l'exposició Retrats  del tèxtil que ja es pot visitar a la biblioteca de can Manyer. La mostra vol ser un homenatge i posar nom i cara a algunes d'aquelles persones que van forjar la indústria tèxtil del país i, més concretament, de Vilassar de Dalt.

Inauguració expo textil

Inauguració expo textil

L'exposició es va inaugurar el passat dijous 18 de maig i es podrà visitar fins diumenge 28 de maig, data en què es tancarà el festival RReval-T 2017.