Després d'anul·lar-se per culpa de la pluja durant la Festa Major, aquest diumenge 14 de maig, Vilassar de Dalt va celebrar la Festa Holi, una tradició hindú que commemora l'arribada de la primavera.

">

La Festa Holi celebra la primavera a Vilassar de Dalt

Última revisió 12-02-2021 15:24
17/05/2017

Holi 1Després d'anul·lar-se per culpa de la pluja durant la Festa Major, aquest diumenge 14 de maig, Vilassar de Dalt va celebrar la Festa Holi, una tradició hindú que commemora l'arribada de la primavera.

Impulsada pel grup de ball Tike&Nila Bollywood, Vilassar va viure aquest diumenge la seva primera Festa Holi. Aquesta tradició hindú celebra cada any l'arribada de la primavera i cada cop són més indrets d'arreu del món que se sumen a la celebració.

Holi

Holi

Després d'haver-se d'anul·lar durant la Festa Major per culpa de la pluja, aquest diumenge, el dia va acompanyar i la festa va començar amb una demostració de ball a càrrec de Tike&Nila Bollywood. Al final del compte enrere va ser el moment del lllençament del gulal, la característica pols de colors que defineix aquesta celebració. Per tancar la festa, una breu sessió de música disco-bollywood va acompanyar tots els assistents mentre gaudien del dia i dels colors.

Holi Holi

Fotografies: Xavier López de Pablo