Aquest diumenge 14 de maig es va celebrar arreu d'Europa la iniciativa Let's Clean Up Europe. Vilassar s'hi va sumar netejant la zona dels pins de can Silva on es van recollir prop de 100kg de residus.

">

Vilassar recull 100kg de residus en el Let's Clean Up Europe

Última revisió 12-02-2021 15:24
16/05/2017

CleanAquest diumenge 14 de maig es va celebrar arreu d'Europa la iniciativa Let's Clean Up Europe. Vilassar s'hi va sumar netejant la zona dels pins de can Silva on es van recollir prop de 100kg de residus.

Una vintena de persones van participar diumenge al Let's Clean Up Europe a Vilassar de Dalt i van recollir un centenar de quilos de residus. La jornada també va comptar amb la participació dels ADF de Vilassar de Dalt i Cabrils. La jornada va començar a les 9 del matí amb un esmorzar i la reunió prèvia amb indicacions i consells de seguretat. Voluntaris i ADF es van traslladar després a la zona dels pins de Can Silva on van recollir uns 100kg de deixalles. 

clean

clean

El Let's Clean Up Europe és una acció comuna a tot Europa pensada per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc. Aquesta acció s'enmarca dins la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (EWWR) i és un projecte del programa LIFE+ de la Comissió Europea i que a Catalunya hi participen, entre altres, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Clean clean