">

La Mini Trail reuneix al voltant de 150 participants

Última revisió 12-02-2021 15:24
08/05/2017

Minitrail 2017Aquest passat diumenge s'ha diputat la tercera edició de la cursa de muntanya Mini Trail amb la participació de 150 petits corredors i corredores d'edats compreses entre els 3 i els  15 anys.

Minuts abans de les 10 del matí, i després de recollir la bossa d'obsequis i el dorsal, els 150 participants es col•locaven a la línia de sortida per rebre les instruccions dels organitzadors. Abans, però, una volta d'escalfament  per dins el parc de can Rafart de la mà de l'entrenador de trail Uri Galvany, que va servir també per conèixer el circuit dels més menuts. Tot seguit, es va donar el tret de sortida de la cursa dels més petits, infants de 3 a 5 anys que van haver de córrer 400mts abans de passar per la línia de meta.

Minitrail 2017

Els segons en sortir van ser els més de 60 nens i nenes de 9 a 15 anys que van haver de completar un dels dos circuits de muntanya segons l'edat: un de 4km i un de 5km que van transcórrer per corriols de la zona del torrent Daniel, can Mayolas i els pins de can Silva i que comptava amb un avituallament de líquids i sòlids.
Mentrestant, a can Rafart, sortien els darrers participants de la cursa, nens i nenes de 6 a 8 anys que van haver de córrer 1,2km per dins i per fora del parc. Tot plegat enmig de l'expectació i els crits d'ànims dels familiars i amics dels participants.

En acabar els diferents recorreguts tots els corredors i corredores van rebre una medalla de reconeixement i un bon esmorzar per recuperar forces ofert per la pastisseria Maria Teresa Planas i Fruites Campins.
Tot seguit, i amb la col•laboració de la regidora Carola Llauró, es va fer el lliurament dels trofeus als tres primers classificats de cada categoria.

Aquest any la Mini Trail ha estat organitzada per l'empresa d'esport Sensacions amb la col•laboració de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt i el Consell d'Infància.

Podreu veure més fotos de la cursa a la pàgina de facebook de la Mini Vilatrail.