El primer de maig Vilassar es converteix en vila gegantera amb la gran trobada de colles d'arreu de Catalunya organitzada per la Colla de Geganters de Vilassar de Dalt. Un trobada que enguany ha complert 35 anys.

">

Vilassar viu la 35a Trobada Gegantera de Festa Major

Última revisió 12-02-2021 15:24
02/05/2017

Trobada de Gegants 17El primer de maig Vilassar es converteix en vila gegantera amb la gran trobada de colles d'arreu de Catalunya organitzada per la Colla de Geganters de Vilassar de Dalt. Un trobada que enguany ha complert 35 anys.

Més d'una vintena de Colles van participar dilluns a la 35a edició de la Trobada de Gegants de Festa Major. D'entre totes les Colles en va destacar la presència de la colla de l'Ametlla de Merola, una població sorgida d'una colònia tèxtil que va ser fundada pel vilassarenc Mateu Serra i Tauran, a finals del s.XIX i que van aprofitar l'esdeveniment festiu per conèixer el nostre poble.

Trobada de Gegants 17

Trobada de Gegants 17

Trobada de Gegants 17

Trobada de Gegants 17

L'acte, que s'ha convertit en una cita ineludible del programa, va fer sortir al carrer centenars de persones que acompanyen a les més de 50 figures des del parc de can Rafart en cercavila fins a la plaça de la Vila. El punt àlgid de la festa es concentra a la plaça de Vila on, una per una, les colles fan el seu particular ball davant d'una plaça de la Vila plena a vessar. L'acte, com ja és habitual, va cloure amb una ballada conjunta de tots els gegants convidats. Enguany, la Colla de Geganters de Vilassar va homenatjar al desaparegut José Carmona i a la seva família amb la lectura d'una paraules que recordaven la seva gran tasca dins la Colla.

Trobada de Gegants 17Trobada de Gegants 17