La jornada d'aquest diumenge ha començat passada per aigua, fet que ha obligat ha anul•lar la Festa Holi que estava prevista a primera hora del matí. Tot i així, el mal temps ha donat una treva per poder celebrar l'arrossada popular a can Rafart.

">

La pluja no atura l'arrossada popular

Última revisió 12-02-2021 15:24
30/04/2017

ArrossadaLa jornada d'aquest diumenge ha començat passada per aigua, fet que ha obligat ha anul•lar la Festa Holi que estava prevista a primera hora del matí. Tot i així, el mal temps ha donat una treva per poder celebrar l'arrossada popular a can Rafart.

Aquest diumenge 30 d'abril l'arrossada popular ha tornat a repetir l'èxit d'assistència de cada any! Ni el fred ni la pluja tiren enrere al gairebé miler de persones que participen, any rere any, en un dels actes més emblemàtics de la Festa Major.

Arrossada

Arrossada

Cent quilos d'arròs a banda d'altres ingredients com pollastre, salsitxes, conill, calamar o pebrot, la paella està feta i pensada per  a 1.000 comensals. Un àpat cuinat, un any més, pel cuiner Joan Mestres, amb el suport d'amics, voluntaris i autoritats locals.
Al punt de les dues, els assistents ja feien cua per degustar un plat d'arròs acompanyat de beguda i postres a un preu de cinc euros dels quals se'n destina una part a Càritas Vilassar.

ArrossadaArrossada

Mentrestant a la pèrgola de can Rafart, els sardanistes tenien l'oportunitat de ballar a ritme de la Cobla Premià. Una ballada organitzada pel Grup Sardanista de Vilassar de Dalt.

Sardanes

Sardanes