Al voltant de 300 puntaires d'arreu de Catalunya es van reunir aquest diumenge 23 d'abril a la Carpa de can Rafart per celebrar la 22a edició de la Trobada de Puntaires de Vilassar de Dalt que enguany va coincidir amb la Diada de Sant Jordi.

">

La Trobada de Puntaires se suma als actes de Sant Jordi a Vilassar de Dalt

Última revisió 12-02-2021 15:24
26/04/2017

Trobada de puntairesAl voltant de 300 puntaires d'arreu de Catalunya es van reunir aquest diumenge 23 d'abril a la Carpa de can Rafart per celebrar la 22a edició de la Trobada de Puntaires de Vilassar de Dalt que enguany va coincidir amb la Diada de Sant Jordi.

Des de primera hora del matí i aprofitant el bon temps i la celebració de la Diada de Sant Jordi, puntaires d'arreu de Catalunya es van apropar a Vilassar de Dalt per participar a la 22a Trobada de Puntaires. Com ja és habitual, l'esdeveniment, organitzat per l'Associació de Puntaires de Vilassar de Dalt, es va celebrar a la carpa que cada primavera s'instal·la al Parc de can Rafart.

Trobada de puntaires

Puntaires

La jornada va començar a les 10 del matí amb la benvinguda de l'Alcalde, Xavier Godàs i el Regidor de Cultura, Pau Morales i va continuar amb un esmorzar, un sorteig de regals i una petita fira de productes relacionats amb les labors i les puntes de coixí.

Trobada de puntaires Trobada de puntaires

Trobada de puntaires Puntaires

Puntaires