El Ple del mes de febrer va aprovar inicialment la modificació del planejament urbanístic per a l'ampliació de les activitats permeses en el polígon industrial de Vilassar. En concret, l'abast incideix en els  usos següents: docent, sanitari, assistencial, esportiu, restauració,  i oficines i despatxos.

">

El polígon amplia l'oferta d'activitats permeses

Última revisió 12-02-2021 15:24
02/03/2017

polígonEl Ple del mes de febrer va aprovar inicialment la modificació del planejament urbanístic per a l'ampliació de les activitats permeses en el polígon industrial de Vilassar. En concret, l'abast incideix en els  usos següents: docent, sanitari, assistencial, esportiu, restauració,  i oficines i despatxos.

Aquesta modificació ve donada per les necessitats actuals de poder admetre l'establiment d'un conjunt d'activitats, que no són específicament industrials com les que preveu actualment el POUM. La voluntat és atendre l'interès general i donar resposta a les noves exigències i expectatives econòmiques que precisa l'actual situació econòmica i que han de ser compatibles amb les zones industrials definides pel planejament vigent.

La proposta de modificació puntual assoleix motivacions d'interès públic:

- Donar resposta a la demanda d'establiments de noves activitats
La proposta descrita vol donar resposta a la demanda d'establiments de noves activitats, incloses dins de l'ús terciari, que es diferencien de les estrictament industrials o de les actualment permeses en les zones industrials reconegudes pel POUM de Vilassar.

- Diversificació de diferents tipus d'activitats
En aquesta línia d'actuació, la modificació aprovada vol potenciar la diversificació d'activitats, fugint del concepte "polígons industrials" com a llocs de fabricació exclusivament, sinó també de distribució, comercialització i gestió.

- Implantació de noves activitats compatibles amb les existents
En un període d'estancament econòmic, aquests nous usos han de facilitar la implantació de noves activitats que siguin compatibles amb les activitats industrials existents i que donin resposta a la necessitat actual de fomentar el creixement de la vila i estendre el seu dinamisme intern com a nucli de serveis amb projecció sobre la resta de territori.