El Carnaval ja és aquí!

Última revisió 12-02-2021 15:24
20/02/2017

Ja està tot a punt per la celebració d'una de les festes més esbojarrades de l'any: el Carnaval!  Els actes començaran dijous 23 de febrer, Dijous Gras,  i s'allargaran fins el Dimecres de cendra, el proper 1 de març.

carnavalLa segona edició del concurs popular de truites i un taller d'automaquillatge per als més petits donaran el tret de sortida al Carnaval 2017 a Vilassar. Serà el proper dijous 23 de febrer, una jornada que també servirà per donar la benvinguda al Rei Carnestoltes que arribarà aquell mateix vespre a la sala polivalent L'Estrella. (Pel concurs de truites cal inscripció prèvia a l'OAC)

La gran Rua de Carnaval se celebrarà diumenge 26 al matí. Aquest any, la concentració de comparses i disfresses serà a les 2/4 d'11 del matí a Les Escoles, espai cívic.  La rua començarà a 2/4 de 12 i el recorregut finalitzarà a la plaça de la Vila on el Rei Carnestoltes farà el seu pregó, es donaran a conèixer els guanyadors del concurs de disfresses i la festa acabarà amb un vermut popular. A la tarda, com és tradicional, serà el torn dels més petits amb el Carnaval Infantil al Casinet.

El dimecres 1 de març, Dimecres de Cendra, es posarà el punt i final a la gresca amb l'Enterrament de la Sardina. A partir de 2/4 de 6 es farà la processó fins a la Biblioteca can Manyer on es donarà la benvinguda a la Vella Quaresma.