La primera fase de formació del Programa Treva a Vilassar s'ha completat amb èxit. Des del mes de setembre del 2016 fins al gener passat, 26 mestres han rebut coneixements en tècniques de relaxació i meditació per tal de poder aplicar-les ara a les seves aules.

">

El programa Treva porta la meditació i la relaxació a les escoles de Vilassar

Última revisió 12-02-2021 15:24
13/02/2017

Programa TrevaLa primera fase de formació del Programa Treva a Vilassar s'ha completat amb èxit. Des del mes de setembre del 2016 fins al gener passat, 26 mestres han rebut coneixements en tècniques de relaxació i meditació per tal de poder aplicar-les ara a les seves aules.

Durant 15 setmanes les participants, totes dones, han aprofundit en les 9 tècniques bàsiques que conformen el Programa: atenció, respiració, visualització, relaxació, veu i parla, postura, energia i moviment, consciència sensorial i focusing. Les mestres han pogut experimentar cada una d'aquestes eines en primera persona i repensar després com aplicar-les a les seves aules. Ara els toca dissenyar un pla individual i un pla d'escola per tal de fer gaudir d'aquestes tècniques al seu alumnat. Per fer-ho, seguiran comptant amb l'assessorament online per part de l'equip de formadors del Programa Treva.  

Programa Trevaprograma treva


Tots els centres educatius de Vilassar, des de la llar d'infants fins a l'Institut, han format part d'aquest projecte educatiu de poble i l'han valorat molt positivament. Aquesta iniciativa ha estat inspiradora per a altres municipis que han vist la possibilitat de replicar el projecte de forma transversal, tal com s'ha fet a Vilassar.