La Generalitat reforçarà, a partir del 13 de febrer, el transport públic en autobús en difernets línies del Maresme. A Vilassar, s'incrementa la freqüència d'autobusos de les línies C3/4 i C30 que cobreixen els trajectes Vilassar - Barcelona i Vilassar - Mataró.

">

S'incrementa la freqüència dels autobusos que cobreixen els trajectes de Vilassar a Mataró i a Barcelona

Última revisió 12-02-2021 15:24
07/02/2017

Autobusos maresmeLa Generalitat reforçarà, a partir del 13 de febrer, el transport públic en autobús en difernets línies del Maresme. A Vilassar, s'incrementa la freqüència d'autobusos de les línies C3/4 i C30 que cobreixen els trajectes Vilassar - Barcelona i Vilassar - Mataró.

La  línia d'autobús C3/4 (Vilassar de Dalt - Premià de Mar - Barcelona) reforçarà el servei en hora punta amb 12 noves expedicions (6 d'anada i 6 de tornada) i es passarà de 53 expedicions diàries a les 65.

D'altra banda, l'autobús C30 (Vilassar de Dalt-Mataró) millorarà la connexió amb l'Hospital de Mataró amb un increment de 5 expedicions diàries (3 d'anada i 2 de tornada), de dilluns a divendres feiners, excepte el mes d'agost. El servei passarà de 34 expedicions a 39.

Aquestes actuacions de millora del transport públic introduïdes pel departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat s'inclouen en un conjunt de millores en quatre línies d'autobús que donen servei a la comarca del Maresme.

Més informació: www.moventis.es