El vilassarenc, Robert Poch, triomfa a la xarxa amb una cançó dedicada al Maresme

Última revisió 12-02-2021 15:24
13/01/2017

La nova cançó es titula "Lliure i tropical" i només en 24 hores va tenir més de 2.000 reproduccions a la xarxa i desenes de comparticions. Aquest tema és un avançament del que serà el segon disc del músic vilassarenc.

Robert Poch a la MassaRobert Poch (Vilassar de Dalt, 1975) acaba de publicar una nova cançó que ja ha esdevingut un himne per a molts dels seus seguidors a les xarxes socials. El tema, titulat “Lliure i tropical”, pren el nom d'aquella expressió popular molt coneguda entre els maresmencs que diu “El Maresme, lliure i tropical” i que, sovint, es pot sentir en molts concerts i festes majors de la comarca.

La cançó neix, segons Robert Poch, després que una persona li donés la idea d'escriure sobre el Maresme i s'ho va prendre com un repte. Sobre el perquè de la tria dels llocs que apareixen a la cançó, el músic ha explicat que va procurar que no hi faltessin les principals referències als elements més característics de la nostra comarca, com el vi d'Alella o el peix d'Arenys i, evidentment tampoc hi podia faltar Vilassar de Dalt. Tot plegat, ho presenta amb un to humorístic, popular i divertit.  

Robert Poch va penjar la nova cançó al Facebook el dia 29 de desembre i, només en les primeres 24 hores, va aconseguir més de 2.000 reproduccions dels seus seguidors. La cançó, que es va gravar a l'estudi Infusiones Musicales del Masnou, formarà part del segon disc, en el qual Poch ja està treballant, però que encara no té data de sortida. De fet, Robert Poch continua presentant arreu del país el seu disc Tot anirà bé, en la gravació del qual hi va col•laborar el músic ebrenc Joan Rovira, Premi Enderrock al Millor Artista Revelació del 2016.

D'altra banda, Poch participa a la votació popular dels Premis Enderrock 2017 a la secció de cançó d'autor. Podeu votar a través d'aquest enllaç: http://www.enderrock.cat/premis


Podeu escoltar la cançó "Lliure i tropical" aquí.