En el primer ple ordinari d'aquest mandat, l'equip de govern va portar a aprovació inicial l'avantprojecte del Pla d'Actuació Municipal on s'establien un seguit d'objectius d'actuació en els diferents àmbits municipals. Ara, després d'un any, es pot fer el seguiment en línia de les actuacions que s'han portat a terme aquest any i de les que hi ha previstes fins el 2019 i en quin grau d'execució es troben.

">

Segueix l'evolució del PAM

Última revisió 12-02-2021 15:24
22/12/2016

Logo PamEn el primer ple ordinari d'aquest mandat, l'equip de govern va portar a aprovació inicial l'avantprojecte del Pla d'Actuació Municipal on s'establien un seguit d'objectius d'actuació en els diferents àmbits municipals. Ara, després d'un any, es pot fer el seguiment en línia de les actuacions que s'han portat a terme aquest any i de les que hi ha previstes fins el 2019 i en quin grau d'execució es troben.

La web de visualització del PAM (vilassar.cat/pam) permet consultar l'estat d'execució del Pla per cronologia, línia estratègica, objectius i actuacions. Els objectius assolits es visualitzen a partir d'un doble codi: el semafòric (color) i càrrega (tipus bateria mòbil). Al clicar sobre cada objectiu es pot consultar quines actuacions s'han realitzat i quines no. En aquest sentit s'exposen sis àmbits generals d'actuació:

• Un Ajuntament sostenible i de proximitat (68%)
• Una comunitat que dialoga i actua (50%)
• Un territori per a la convivència i el desenvolupament (48%)
• Un municipi amb esperit de treball i creació (31%)
• Un Vilassar que inclou (39%)
• Cultura viva, patrimoni i esports per a tothom (25%)

Cada un d'aquests àmbits emmarca els principals objectius i les actuacions concretes per portar-los a terme. En un darrer apartat s'especifica detalladament cada actuació i si s'ha completat o no.    
Amb aquesta nova eina, els ciutadans i ciutadanes podran fer el seguiment del PAM d'una manera senzilla i entenedora i conèixer de primera mà quines són les fites del govern municipal fins a final de mandat.