Divuit entitats han estat reconegudes per la seva tasca en l'àmbit cultural i comunitari del país per la Federació d'Ateneus de Catalunya. Entre els guardonats hi ha el Casal Popular de Vilassar de Dalt amb l'espectacle participatiu Música Viva.

">

El Festival Música Viva del Casal Popular guanya el Premi Ateneu al Foment de la Participació

Última revisió 12-02-2021 15:24
15/12/2016

premi ateneu casal popularDivuit entitats han estat reconegudes per la seva tasca en l'àmbit cultural i comunitari del país per la Federació d'Ateneus de Catalunya. Entre els guardonats hi ha el Casal Popular de Vilassar de Dalt amb l'espectacle participatiu Música Viva.

Les Drassanes Reials de Barcelona van acollir, el passat dimecres 14 de desembre, el lliurament dels Premis Ateneus 2016. En la seva vint-i-setena edició, el certamen impulsat per la Federació d'Ateneus de Catalunya (FAC) ha donat visibilitat al moviment associatiu cultural català en una nit de gala. Els guardons reconeixen la tasca duta a terme per les entitats i associacions de Catalunya al llarg de l'any en set categories diferents. De les 56 candidatures presentades en aquesta edició, divuit han estat guardonades. L'entitat vilassarenca, El Casal Popular, ha rebut el Premi al Foment de la Participació per l'espectacle Música Viva en el qual hi van participar més d'un centenar de persones i va ser vist per uns 1.500 espectadors.