A partir de principis de l'any que ve, l'Escola Infantil can Roura oferirà un nou servei adreçat a totes les famílies de Vilassar amb infants des de 0 a 3 anys pensat perquè pares, mares i infants comparteixin experiències.

">

L'Escola infantil Can Roura engega un nou espai familiar

Última revisió 12-02-2021 15:24
02/12/2016

espai familiarA partir de principis de l'any que ve, l'Escola Infantil can Roura oferirà un nou servei adreçat a totes les famílies de Vilassar amb infants des de 0 a 3 anys pensat perquè pares, mares i infants comparteixin experiències.

La proposta d'Espais per a la petita infància i famílies de l'Escola Infantil can Roura s'estructura en dos espais. El primer és l'Espai familiar, un espai per a famílies amb infants d'1 a 3 anys on podran compartir una estona amb altres mares i pares observant i participant del joc dels infants. Aquest espai permetrà compartir experiències, contribuir a la sociabilització dels infants i informar-se de la mà de diversos professionals. L'horari de l'espai serà els dimarts de 15.30 a 17.00 i tindrà un preu de 20€ mensuals.

El segon espai és l'Espai Nadó. Pensat com a espai de diàleg on compartir amb altres famílies les il•lusions, neguits, pors i expectatives que genera l'espera i arribada del nadó. Aquest espai tindrà lloc els dijous de 15.30 a 17.00 h amb un preu de 20€ mensuals.

El proper dimarts 13 de desembre es faran portes obertes a l'Espai Familiar a partir de les 16.00 h i el dijous 15 a l'Espai Nadó.