Nois i noies de secundaria s'han reunit per tirar endavant el Consell de Joves, una eina perquè els joves puguin exercir el seu dret de reflexionar, expressar la seva opinió, debatre i prendre decisions sobre l'activitat municipal.

">

En marxa el Consell de Joves de Vilassar

Última revisió 12-02-2021 15:24
30/11/2016

Consell Jove 1a sessióNois i noies de secundaria s'han reunit per tirar endavant el Consell de Joves, una eina perquè els joves puguin exercir el seu dret de reflexionar, expressar la seva opinió, debatre i prendre decisions sobre l'activitat municipal.

El passat dilluns 28 de novembre es van reunir una quarantena de joves de 1r a 4rt ESO de l'IE Sant Jordi i IES Jaume Almera per formar el Consell de Joves que estarà dividit en dos grups: un format per joves de 11 a 13 anys i l'altre de 14 a 16 anys.
Les reunions de treball estan dinamitzades per la cooperativa educativa l'Esberla que és qui ha fet els passos previs per informar als joves del què representa formar part d'un Consell de Joves.

Consell Jove 1a sessió

Consell Jove 1a sessió

El consell es reunirà cada quinze dies de novembre a abril per elaborar propostes pensant en el municipi. La finalitat del Consell és aconseguir que els nois i noies formin part activa del poble on viuen, desenvolupant la seva capacitat crítica i fent sentir la seva veu.
Durant aquest primera sessió van comptar amb la visita de l'alcalde que els va escoltar i els va motivar a participar.