El passat dissabte 26 de novembre, la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) amb la col•laboració de la secció de Muntanya de La Massa CCV va organitzar l'Assemblea General a Vilassar. El teatre la Massa va acollir l'acte que va comptar amb la presència del president de la Massa CCV, Toni Oliva i l'alcalde, Xavier Godàs, que van donar la benvinguda al centenar d'assistents.

">

El teatre La Massa acull l'Assemblea General de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Última revisió 12-02-2021 15:24
29/11/2016

Assemblea FEECEl passat dissabte 26 de novembre, la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) amb la col•laboració de la secció de Muntanya de La Massa CCV va organitzar l'Assemblea General a Vilassar. El teatre la Massa va acollir l'acte que va comptar amb la presència del president de la Massa CCV, Toni Oliva i l'alcalde, Xavier Godàs, que van donar la benvinguda al centenar d'assistents.

L'Assemblea General de la FEEC va servir per aprovar el pressupost presentat per la junta directiva de 4'7 Milions d'euros per al 2017. El president, Jordi Merino, va destacar en el seu informe de presidència el paper que segueix jugant la Federació en l'àmbit esportiu i social del país i el fet de convertir-se en Federació Olímpica en aquest darrer any, amb l'entrada de l'escalda als Jocs de Tòquio 2020. En l'acte es van aprovar també els diferents reglaments esportius de les competicions organitzades per la FEEC i es van ratificar els reglaments dels comitès esportius.
En acabar l'assemblea, es va fer un dinar de germanor al restaurant el Racó de Can Feliu i, a la tarda, es van lliurar els trofeus de la temporada de curses per muntanya 2016.

Assemblea FEEC

Assemblea FEEC

La Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya està formada actualment per 434 clubs i entitats excursionistes de Catalunya, 38.165 persones amb carnet federatiu, 75.197 membres de clubs excursionistes, 12 representacions territorials i 20 refugis de muntanya. La secció de muntanya de La Massa Centre de Cultura Vilassarenc és membre de la FEEC des de maig de 2012.