L'Ajuntament engega una campanya de reciclatge per Nadal

Última revisió 12-02-2021 15:24
09/11/2016

Alumnes de primària d'escoles del poble participen, des d'aquesta setmana a la campanya de reciclatge per Nadal impulsada per l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt. A partir de tallers participatius, els infants crearan arbres de Nadal amb envasos reciclats.

reciclatgeFinançada per Ecoembes, Ecovidrio i la Diputació de Barcelona i amb un cost d'uns 5.000€, es tracta d'una campanya de sensibilització que vol posar l'accent en la importància de millorar els nivells de reciclatge a Vilassar de Dalt. Ara per ara, el poble se situa al voltant del 30% de reciclatge i l'objectiu per l'any 2020 és arribar al 60%.

Alumnes de primària d'escoles del poble recolliran envasos de plàstic i participaran en tallers de reciclatge que culminaran els propers 19 i 26 de novembre a l'Estrella on els escolars construiran tres arbres de Nadal que s'exhibiran pel poble durant les festes.

Els envasos també es podran portar al contenidor instal·lat a l'edifici de Serveis Tècnics, a can Robinat (Camí de Mataró, 10).