Una pedalada popular el dissabte i una caminada el diumenge van ser els actes que van tancar la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura a Vilassar de Dalt. Un centenar de persones van participar en les dues activitats esportives i festives que l'Ajuntament va organitzar per descobrir l'entorn i provocar la reflexió sobre la manera com ens desplacem pel nostre entorn.

">

Una pedalada i una caminada tanquen els actes de la Setmana de la Mobilitat

Última revisió 12-02-2021 15:24
26/09/2016

caminadaUna pedalada popular el dissabte i una caminada el diumenge van ser els actes que van tancar la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura a Vilassar de Dalt. Un centenar de persones van participar en les dues activitats esportives i festives que l'Ajuntament va organitzar per descobrir l'entorn i provocar la reflexió sobre la manera com ens desplacem pel nostre entorn.

Aquest dissabte 24 de setembre al matí, una trentena de persones van participar a la Pedalada Popular organitzada per l'Ajuntament i la Policia Local. Els participants van recórrer espais urbans del poble abans d'arribar a la Plaça de la Vila on va acabar l'activitat amb un taller d'inspecció tècnica de bicicletes.

pedalada pedalada

pedalada caminada

I diumenge va ser el torn dels caminants. Més de 60 persones es van reunir a la Plaça de la Vila on va començar la ruta per l'anella verda de Vilassar. Una ruta que, guiada per Josep Vilademunt, va portar els participants per indrets com el Torrent Daniel, can Tarrida, can Mayolas o la font de can Colomer.

caminada caminada

caminada caminada