La piscina municipal té les portes tancades als usuaris fins el 18 de setembre per poder dur a terme les tasques de neteja, manteniment i millora de l'equipament de cara al nou curs.

">

Manteniment de la piscina municipal

Última revisió 12-02-2021 15:24
13/09/2016

Mantenimante piscinaLa piscina municipal té les portes tancades als usuaris fins el 18 de setembre per poder dur a terme les tasques de neteja, manteniment i millora de l'equipament de cara al nou curs.

El manteniment d'aquest equipament esportiu polivalent, amb una alta activitat durant tot l'any implica un seguit d'actuacions que obligatòriament requereixen del seu tancament.Entre les diverses actuacions que s'hi estan fent ha calgut buidar totalment la piscina per tasques de neteja i manteniment i renovació de l'aigua. També s'està rejuntant la totalitat del vas, fet que donarà una imatge de renovació.

Mantenimante piscina

Mantenimante piscina

Cal recordar que des de la fusió de serveis de piscina i pavelló (SEM can Banús) i durant els dies d'aturada tècnica, les persones abonades a la piscina tenen accés a totes les activitats dirigides que s'ofereixen dins la sala del pavelló com a alternativa a la seva pràctica esportiva habitual.