El carrer del Casal es va omplir de gom a gom per seguir de prop la Sindriada, un concurs popular en el que els participants han de menjar tants tall de síndria com sigui possible en només dos minuts.

">

La Sindriada omple el carrer del Casal

Última revisió 12-02-2021 15:24
29/08/2016

SindriadaEl carrer del Casal es va omplir de gom a gom per seguir de prop la Sindriada, un concurs popular en el que els participants han de menjar tants tall de síndria com sigui possible en només dos minuts.

Un any més la Síndriada va irrompre en el programa de la Festa Major com un dels reptes per a tots aquells a qui els agrada menjar síndria i demostrar-ho en públic. Per segon any consecutiu, el concurs es va fer al carrer del Casal que es va omplir a vessar per veure com els participants, repartits en quatre categories d'edat, s'enfrontaven dalt de l'escenari i amb tall de síndria a la mà.

Sindriada

Sindriada

Sindriada

Animats pel Pinyol, la Pell i la Polpa i els crits del públic assistent, els concursants van anar pujant dalt de l'escenari on havien de competir menjant el major nombre possible de talls de síndria si volien ser els guanyadors d'entrades per la nova temporada del teatre La Massa o un sopar per a dues persones en el cas del grup d'adults.

Sindriada

Per categories, els guanyadors van ser Olívia López en la categoria de més petits, Gael García en joves 1, Jose Robles en joves 2 i Isaac Navarro en la categoria d'adults.