El matí de la diada festiva de Sant Genís ha estat marcada per la tradició de l'Ofici Solemne que se celebra a l'Església i per una de les novetats que es va introduir l'any passat de la mà de la Colla de Geganters, el concert-vermut i un brindis de Festa Major.

">

Vilassar brinda pels Sants Genís!

Última revisió 12-02-2021 15:24
25/08/2016

Brindis de Festa MajorEl matí de la diada festiva de Sant Genís ha estat marcada per la tradició de l'Ofici Solemne que se celebra a l'Església i per una de les novetats que es va introduir l'any passat de la mà de la Colla de Geganters, el concert-vermut i un brindis de Festa Major.

La festivitat en honor als Sants Genís ha arrencat aquest dijous al matí amb els "Jocs Gegants" de la Colla de Geganters de Vilassar. Un seguit de proves, jocs i activitats relacionats amb el món geganter que els més petits ja esperen impacients.

Jocs gegantsJocs gegants

L'Ofici Solemne a l'Església, com ja és habitual en aquesta diada, vesteix de litúrgia i tradició la Festa en honor als Sants Genís. L'acte religiós ha donat pas al concert de gralles del grup Gingolers i el vermut de Festa Major preparat per la Colla de Geganters.

Concert vermut

Brindis de Festa Major

En acabat el concert s'ha fet el "Brindis de Festa major". El gegant Lluís, ha lliurat el pergamí amb el brindis escrit al pregoner d'enguany, en Josep Maria Altés que, acompanyat per l'alcalde, Xavier Godàs i el cap de colla dels Geganters, Cèsar Carmona,  ha tingut l'honor de fer la lectura tot alçant la copa de cava.

Brindis de Festa Major

Brindis de Festa Major