Canvis a les línies d'autobús a partir de la reordenació de mobilitat a la part baixa de Vilassar

Última revisió 12-02-2021 15:24
27/07/2016

La implementació, després d'un procés de diàleg i informació ciutadana, de la reordenació de la mobilitat a la part baixa del poble, ha comportat alteracions al trànsit durant les actuacions. Aquesta nota vol informar de la situació de les línies d'autobús a partir d'aquests canvis.

Amb l'inici de les actuacions al carrer Ignasi Bufalà i Vidal i Barraquer s'ha desviat la línia d'autobús per la Riera de Targa, des del 23 de juliol fins el 27 de juliol, anul•lant provisionalment la parada a Can Pons mentre duren els treballs. A partir del dissabte 23 de juliol han entrat en funcionament les parades alternatives del Vial de Can Mayans i del Barri del Pi, que s'afegeixen a les existents fins el moment. La resta de parades d'autobús (Oliveras, Mercat de Can Robinat i Can Banús), funcionen amb normalitat.

Un cop finalitzin les actuacions i els carrers Vidal i Barraquer i Ignasi de Bufalà ja s'hagin reconvertit definitivament en un sol sentit de circulació d'entrada al municipi, Es recuperarà el funcionament de la parada de Can Pons només per a baixar venint de Barcelona o de Mataró.

L'Ajuntament de Vilassar ens donem un marge d'un mes (fins al 31 d'agost) per culminar el diàleg amb l'Empresa Casas i acordar, tal i com demana l'AAVV de Can Salvet, una fòrmula que permeti als usuaris i usuàries de l'autobús pujar al vehicle en el moment en que els usuaris que tornen a Vilassar baixen. D'aquesta manera es recuperarà la normalitat en el funcionament de les línies coincidint amb l'inici del nou curs, alhora que es guanyen dues noves parades definitives  al Pi i al Vial de Can Mayans.

Més informació del conjunt del projecte de reordenació de la mobilitat a la part baixa del poble: http://www.vilassardedalt.org/document.php?id=9875