La germana Superiora de les religioses Missioneres Filles del Cor de Maria ha comunicat a l'alcalde i President del Patronat de la Fundació Hospital de Sant Pere, Xavier Godàs, la intenció de la comunitat religiosa d'abandonar la tasca que, des del 1948, porten a terme a l'Hospital de Sant Pere.

">

Les Germanes del Cor de Maria es retiren de l'Hospital de Sant Pere després de 68 anys de dedicació

Última revisió 12-02-2021 15:24
20/07/2016

Hospital de sant PereLa germana Superiora de les religioses Missioneres Filles del Cor de Maria ha comunicat a l'alcalde i President del Patronat de la Fundació Hospital de Sant Pere, Xavier Godàs, la intenció de la comunitat religiosa d'abandonar la tasca que, des del 1948, porten a terme a l'Hospital de Sant Pere.

Actualment, quatre germanes d'edat avançada viuen a les dependències de l'Hospital de Sant Pere, tres de les quals ja estan jubilades. Fins ara totes quatre han col•laborat en diverses tasques a la residència, però ara, la Congregació general d'aquesta comunitat de monges ha considerat oportú retirar-se d'aquest servei. Afirmen que no disposen de més personal de la congregació que pugui rellevar les germanes ja retirades. Per tot plegat, la marxa de la comunitat de religioses de l'Hospital de Sant Pere està prevista per finals del mes d'agost.  

El poble de Vilassar de Dalt vol retre homenatge a aquesta comunitat religiosa que s'ha dedicat, amb gran vocació de servei, a la cura i l'acompanyament de le spersones grans i de les persones dependents de la nostra vila durant prop de 70 anys. És per aquest motiu que el dia 27 d'agost, dins dels actes de la Festa Major dels Sants Genís, es farà un acte de reconeixement i de comiat dedicat a les Missioneres Filles del Cor de Maria.


Acte de reconeixement obert a totohom.

Dissabte 27 d'agost:  
Acte de reconeixement i de comiat de la comunitat religiosa de Missioneres Filles del Cor de Maria de l'Hospital de Sant Pere.
A les 12h: missa d'agraïment a la a la capella de l'Hospital.
A les 13h: acte de reconeixement per part de les autoritats locals.  
Tot seguit se servirà un piscolabis.