Per vuitè any consecutiu el Parc de la Serralada Litoral convoca el concurs fotogràfic del parc. Un concurs obert a qualsevol aficionat o professional de la fotografia que hi poden participar fins al 15 d'octubre.

">

8a edició del Concurs fotogràfic del Parc Serralada Litoral

Última revisió 12-02-2021 15:24
13/07/2016

Concurs fotogràficPer vuitè any consecutiu el Parc de la Serralada Litoral convoca el concurs fotogràfic del parc. Un concurs obert a qualsevol aficionat o professional de la fotografia que hi poden participar fins al 15 d'octubre.

El concurs convocat pel Parc Serralada Litoral girarà, en aquesta 8a edició, al voltant del tema 'La meva mirada' en el marc dels espais del parc. Els participants es dividiran en dues categories: una per a participants de fins a 12 anys i la segona per a participants a partir de 13 anys. Les imatges que es presentin poden ser capturades mitjançant càmera digital o dispositiu mòbil i s'admetrà qualsevol tractament digital.

El jurat estarà format per tres membres del cos de jurats de la Federació Catalana de Fotografia, un membre de l'equip tècnic del parc i el president del consorci o persona en qui delegui. A més a més, periòdicament les fotografies s'incorporaran a la pàgina web www.parcs.diba.cat/web/litoral i al Facebook del Parc de la Serralada Litoral. Els visitants podran marcar-les "m'agrada" i el resultat de la votació mitjançant Facebook determinarà el Premi del públic.

Podeu consultar les bases i tots els detalls del concurs clicant aquí.