El Vilazari deixa enrere els seus inicis i evoluciona cap a un nou format on el Castell de Vilassar continuarà sent l'element central de les activitats programades.

">

El Vilazari evoluciona cap a nous formats

Última revisió 12-02-2021 15:24
21/06/2016

Cartell vilazariEl Vilazari deixa enrere els seus inicis i evoluciona cap a un nou format on el Castell de Vilassar continuarà sent l'element central de les activitats programades.

Del l’1 al 3 de juliol, l’època medieval torna a florir a través del festival Vilazari que girarà entorn l’any Llull. Els actes començaran divendres 1 de juliol al vespre amb la presentació de l’Arxiu Històric de Vilassar on hi destaca el fons de pergamins digitalitzats del castell. I al voltant de l’arxiu històric es donarà el tret de sortida, dissabte 2 de juliol al matí, al primer Simposi In Maritima dedicat a estudiar l’època medieval del Maresme. A la tarda, Vilassar reconeixerà com a fill predilecte de la Vila a Toti Soler qui, ja entrada la nit, oferirà un concert als jardins del castell. Enguany el festival compta amb la col•laboració d’una nova edició de Lletres de Nit del Casal Popular dedicat a l’obra de Llull. No hi faltaran les vistes al castell els dies 1,2 i 3 de juliol.

visites castell