El ple acull la proposta del Consell d'Infants

Última revisió 12-02-2021 15:25
27/05/2016

La instal•lació d’una tirolina estàtica al parc de can Rafart és la proposta que van fer els nens i nenes del Consell d’Infància al Ple municipal d’aquest dijous.

La sala de plens va obrir les portes als representants del Consell d'Infants que van exposar davant els regidors i regidores la proposta que han treballat al llarg de l’any i amb la que volen millorar el seu espai de gaudi. Els portaveus van explicar els motius que els han portat a demanar al ple la instal.lació d'una tirolina estàtica homologada al parc de can Rafart per ampliar les possibilitats de jocs dels infants d’entre 8 i 14 anys.

Consell infants ple

Consell infants ple

El Ple va acollir la proposta i es va comprometre unànimament a fer-la realitat. Els nens i nenes van rebre la felicitació de tots els regidors i regidores per la gran tasca participativa i col•laborativa que estan duent a terme.
L’objectiu del Consell d’Infants és que els nens i nenes de Vilassar tinguin un espai on puguin exercir el seu dret de reflexió, expressió, debat i presa de decisions i puguin així, formar part activa del poble on viuen.