Més de 300 persones van omplir el Teatre La Massa de Vilassar de Dalt en el concert de presentació del seu nou treball.

">

El músic vilassarenc Robert Poch presenta el seu primer disc en solitari "Tot anirà bé"

Última revisió 12-02-2021 15:25
24/05/2016

Robert Poch a la MassaMés de 300 persones van omplir el Teatre La Massa de Vilassar de Dalt en el concert de presentació del seu nou treball.

Robert Poch a la MassaDavant d’un públic entusiasta, Robert Poch va presentar el divendres 13 de maig el seu primer disc anomenat “Tot anirà bé”, un títol que ja és tota una declaració d’intencions davant l’etapa que vol iniciar ara el músic maresmenc. Durant el concert, el cantant i guitarrista va anar repassant tots els temes del seu disc, combinant-los amb versions d’altres bandes que ell admira; un repertori íntim i personal que va ser molt celebrat pel públic, que va acabar ballant dempeus al teatre. Des del primer a l’últim tema, el públic es va mostrar entregat i es va crear un gran clima de complicitat que va emocionar tant els espectadors com els propis artistes.

En aquest primer concert, Poch es va fer acompanyar d’una banda de músics amics seus, a més de diverses col·laboracions especials com ara: un cello, un contrabaix, una trompeta, un saxo i un banjo.

Després de molt anys acompanyant d'altres músics i cantants, Robert Poch (Vilassar de Dalt, 1975) es decideix a publicar les seves pròpies cançons. “Tot anirà bé” és un un disc que vol donar una mica d'esperança a tots aquells que poden passar per moments complicats.

Disc amb col·laboració de luxe.
En el disc, Poch ha comptat amb la col·laboració del cantant Joan Rovira que acaba de ser guardonat amb el Premi Enderrock al Millor Artista Revelació del 2016. Rovira i Poch canten junts el tema “Només vull estar amb tu”.


L’àlbum ja està disponible en diverses plataformes.

El nou disc de Robert Poch ja es pot descarregar o bé escoltar en diverses plataformes a internet, com ara Spotify, Deezer, Tidal, iTunes, Amazon o a Google Music.

Vídeos del concert:

- “VIU” amb la col·laboració de Carme Garcia:
https://www.youtube.com/watch?v=coWqV7-j6xo&feature=youtu.be

- “COPS DE PUNY” amb David Lago de la banda del Masnou “Caliu”
https://www.youtube.com/watch?v=49oxmE_Oi1k&feature=youtu.be

- “JO NOMÉS VULL ESTAR AMB TU amb Xavi Sánchez al contrabaix:
https://www.youtube.com/watch?v=M0N8vALGAns&feature=youtu.be