La vida i l’obra de la primera dona fotoperiodista, Joana Biarnés, va ser l’eix de l’acte de presentació de la quarta edició del Festival Revela-T. Al Teatre La Massa es va projectar el documental sobre Biarnés ‘Una entre tots’, amb la presència de la fotògrafa i els directors de la pel•lícula.

">

Joana Biarnés rep el segon Revela-T de Plata en l'obertura del Festival

Última revisió 12-02-2021 15:25
23/05/2016

BiarnésLa vida i l’obra de la primera dona fotoperiodista, Joana Biarnés, va ser l’eix de l’acte de presentació de la quarta edició del Festival Revela-T. Al Teatre La Massa es va projectar el documental sobre Biarnés ‘Una entre tots’, amb la presència de la fotògrafa i els directors de la pel•lícula.

La desconeguda vida i obra de Joana Biarnés, la primera dona fotoperiodista del país i que compta entre els seus treballs el famós reportatge dels Beatles a Barcelona o col·leccions de retrats d’artistes com Raphael o Sara Montiel, és el centre del documental ‘Una entre tots’ d’Òscar Moreno i Jordi Rovira. La projecció del documental al Teatre La Massa va servir per obrir els actes del Revela’T d’aquest 2016.

Biarnés

Biarnés

El director del festival, Pep Mínguez, i els directors del documental van obrir l’acte presentant la pel•lícula. Després de la projecció, la pròpia Joana Biarnés va rebre, emocionada, els aplaudiments i va respondre les preguntes del públic assistent. Per acabar, la fotògrafa va rebre, de mans dels responsables del festival, el Revela-T de plata, un reconeixement a la trajectòria i a la implicació amb el festival. Biarnés va voler reconèixer l’amor a la fotografia que expressa el poble de Vilassar amb esdeveniments com el Revela’T. Van tancar l’acte el regidor de cultura Pau Morales i l’alcalde, Xavier Godàs.

Biarnés Revela'T Biarnés Revela'T

Biarnés Revela'T

Biarnés Revela'T

La jornada va acabar amb una visita a l’exposició de Tagomago Collectors Project a la Sala de La Massa.

Tagomago Revela'T Tagomago Revela'T

Tagomago Revela'T