El Festival Menuts, nou paraigua de la Foto Nadons

Última revisió 12-02-2021 15:25
23/05/2016

Una vintena de nadons i les seves famílies es van reunir aquest diumenge a can Rafart per la tradicional Foto Nadons. El Festival Menuts, amb activitats especialment pensades pels nadons i les famílies va celebrar la seva primera edició com a nou paraigües de la tradicional trobada.

Diverses activitats de jocs i contes van ocupar la gespa del Parc de can Rafart aquest diumenge en el nou Festival Menuts. Va ser un matí on els més petits van poder gaudir amb Apicirc, un circ interactiu per a nens de 0 a 3 anys a càrrec de Pessic de Circ, Històries, espai familiar de lectura a la fresca a càrrec de Petits i Grans Vilassar o Els petits de la Llar d'infants observem, manipulem i experimentem a càrrec de la Llar d'infants Can Roura. A més a més es va instal•lar un petit mercat amb comerços locals com Chic’s i Tasty.

Menuts 2016

Menuts 2016

Menuts 2016

Menuts 2016

Menuts 2016


A les 12 del migdia es va fer la tradicional FotoNadons que enguany va reunir una vintena de nens i nenes nascuts a Vilassar de Dalt durant l’any 2015. Com ja és habitual, el fotògraf Lluís Pintó va ser l’encarregat de prendre la imatge.

FotoNadons 2016

FotoNadons 2016

L’acte es va tancar amb la presentació d’Alba Vilassar, el nou grup de lactància impulsat per Petits i Grans en conveni amb l'Associació Alba.