Alumnes de 9 escoles de Catalunya s'han trobat aquest dijous a Vilassar de Dalt en la trobada del projecte Bongoh, un joc de simulació virtual en què els alumnes es converteixen en habitants de l'arxipèlag Bongoh.

">

450 alumnes de tot Catalunya es reuneixen a Vilassar en la trobada del projecte Bongoh

Última revisió 12-02-2021 15:25
13/05/2016

BongohAlumnes de 9 escoles de Catalunya s'han trobat aquest dijous a Vilassar de Dalt en la trobada del projecte Bongoh, un joc de simulació virtual en què els alumnes es converteixen en habitants de l'arxipèlag Bongoh.

Aquest 12 de maig s'ha celebrat la trobada del projecte Bongoh impulsat per l'IEARN Pangea. L'esdeveniment ha tingut lloc a l'escola del Camí de Can Pons i hi han participat 450 alumnes de 9 escoles de Catalunya. 

Bongoh

Bongoh

Bongoh és un projecte telemàtic on diferents escoles de Catalunya participen en un joc de simulació. El joc consisteix en què cada grup-classe viu en una illa d'un arxipèlag anomenat BONGOH, i aquestes illes tenen la forma de les lletres de la paraula BONGOH, és a dir, una té forma de "B", una altra de "N", una altra de "G", una altra de "H" i dues tenen forma d' "O" (aquestes les diferenciem en O nord i en O sud).

BongohGuiats per Rodaminah, guia i animador dels alumnes en aquest viatge virtual, i al llarg de tota l'activitat, els alumnes han realitzat activitats per presentar-se i crear les illes d'aquest particular arxipèlag. En l'activitat d'aquest dijous 12 de maig a Vilassar, s'han trobat tots els habitants de Bongoh per jugar i cantar plegats. Ara, hauran de decidir si tornen a les seves escoles o es queden a l'arxipèlag Bongoh.

A la trobada de Vilassar hi van participar les següents escoles:

Escola Minguella de Badalona
Escola Sant Nicolau de Sabadell
Escola Fray Luis de león de Santa Coloma de Gramanet (Barcelonès)
College Jean M Mermoz de Sant Llorenç de la Salanca (Rosselló)
Escola Rosella de Viladecavalls (Baix Llobregat)
Escola Sant Martí de Barcelona (Barcelonès)
Escola Pompeu Fabra de Salt (Gironès)
Escola Sant Raimon de Penyafort de Vilafranca del Penedès
Escola Francesc Macià (Vilassar de Dalt (Maresme)

Tota la informació del projecte Bongoh, clicant aquí.
Fotografies: Escola Francesc Macià