El músic vilassarenc, Robert Poch, presentarà el seu primer treball en solitari "Tot anirà bé" en un concert al Teatre La Massa el proper divendres 13 de maig.

">

El vilassarenc Robert Poch presenta el seu primer disc en solitari a La Massa

Última revisió 12-02-2021 15:25
10/05/2016

Robert PochEl músic vilassarenc, Robert Poch, presentarà el seu primer treball en solitari "Tot anirà bé" en un concert al Teatre La Massa el proper divendres 13 de maig.

Robert PochDesprés de molt anys acompanyant d'altres músics i cantants, Robert Poch (Vilassar de Dalt, 1975) es decideix a publicar les seves pròpies cançons en el seu primer treball anomenat “Tot anirà bé”, un títol que ja és tota una declaració d’intencions. Es tracta d’un un disc que vol donar una mica d'esperança a tots aquells que poden passar per moments complicats.

Poch explica que li agrada definir-se com a cantarrista: “ni cantant, ni guitarrista, però sí una mica de cada. Faig cançons d'amor, no massa ensucrades, i amb un punt de protesta, però sense passamuntanyes. Però, sobretot, canto als amics, als fills, i a situacions en les quals molta gent s’hi pot sentir identificada perquè formen part de la vida, són situacions ben conegudes per tots”.

Disc amb col·laboració de luxe
En el disc, Poch ha comptat amb la col·laboració d’un dels seus amics del món de la música, el cantant Joan Rovira que acaba de ser guardonat amb el Premi Enderrock al Millor Artista Revelació del 2016. Rovira i Poch canten amb una gran complicitat el tema “Només vull estar amb tu”.
Concert el 13 de maig al Teatre La Massa
Robert Poch presentarà el seu nou treball el pròxim 13 de maig al Teatre La Massa de Vilassar de Dalt en un concert en el qual comptarà amb la participació dels molts amics músics.

Més informació i venda d'entrades a: www.teatrelamassa.cat