L’espai Sorli Emocions acollirà aquest cap de setmana una nova edició de l'Emocions Market, una trobada de tendències que combinarà moda, disseny, lifestyle, gastronomia, decoració, música en directe i activitats familiars.

">

Torna l'Emocions Market, la trobada de moda i tendències a Sorli Emocions

Última revisió 12-02-2021 15:25
05/05/2016

Emocions marketL’espai Sorli Emocions acollirà aquest cap de setmana una nova edició de l'Emocions Market, una trobada de tendències que combinarà moda, disseny, lifestyle, gastronomia, decoració, música en directe i activitats familiars.

Els dies 6, 7 i 8 de maig l’espai Sorli Emocions acollirà una nova edició de l'Emocions Market, un mercat de moda i tendències basat en el concept store on s’hi podran trobar des de productes gourmet o d’alta cosmètica fins a llibres, aigües y gadgets únics. Dissenyat com un mercat sota una gran haima, la trobada combinarà la moda amb el disseny i la decoració.

Emocions market Emocions market
Imatges: Sorli Emocions

Emocions Market també comptarà amb una variada oferta gastronòmica sobre rodes amb diversos foodtrucks a càrrec dels responsables del restaurant de Sorli Emocions, així com amb diferents activitats infantils en un espai ludoteca, música en directe i un espai DJ.

L’Emocions Market començarà el divendres 6 de maig a les 12 del migdia i es podrà visitar el mateix divendres fins les 21.00 h i dissabte i diumenge de 10:30 h a 21:00 h.