El Museu Arxiu i la regidoria de Turisme han impulsat, aquests dies de Festa Major, activitats entorn el patrimoni local com les visites al Castell o la Passejada prehistòrica a can Boquet.

">

Una Festa Major amb molta oferta patrimonial i cultural

Última revisió 12-02-2021 15:25
04/05/2016

PatrimoniEl Museu Arxiu i la regidoria de Turisme han impulsat, aquests dies de Festa Major, activitats entorn el patrimoni local com les visites al Castell o la Passejada prehistòrica a can Boquet.

Aquest cap de setmana l’activitat cultual i de descoberta patrimonial també ha tingut presència a la Festa Major. El Museu Arxiu de Vilassar ha obert les portes a l’exposició Centelles, memòria històrica en imatges, que dins el cicle Mai Més vol potenciar la recuperació de la memòria històrica. Impulsades per la regidoria de Turisme, tots els dies des de Festa Major hi hagut l’oportunitat de visitar el Castell de Vilassar, per on han passat més de 120 persones per descobrir una de les joies del patrimoni local i el diumenge de la mà del Museu Arxiu una setantena de persones van poder gaudir de la passejada a la Ruta prehistòrica de can Boquet, visitant els jaciments i la capella pre-romànica de Sant Salvador.

Patrimoni

Patrimoni

Aquesta activitat patrimonial durant la Festa Major respon a la línia de treball que el Museu i la Regidoria de Turisme seguiran treballant.

Patrimoni


Fotografies: Museu Arxiu de Vilassar