L'equip de govern, l'acord amb Bankia, l'Església o Sorli Discau van ser alguns dels objectius dels dards del Versot dels Diabòlics Anònims en el seu Akelarre d'aquest 2016 que va cremar la plaça de la Vila la nit del dissabte 30 d'abril.

">

Els Diabòlics Anònims encenen la plaça de la Vila

Última revisió 12-02-2021 15:25
02/05/2016

AkelarreL'equip de govern, l'acord amb Bankia, l'Església o Sorli Discau van ser alguns dels objectius dels dards del Versot dels Diabòlics Anònims en el seu Akelarre d'aquest 2016 que va cremar la plaça de la Vila la nit del dissabte 30 d'abril.

Baixant des del carrer Àngel Guimerà i enmig d'una inquietant atmosfera, diables i timbalers van ocupar el centre de la plaça per donar inici a la lectura del Versot. Els regidors del nou consistori (a qui van repassar un per un), l'acord econòmic amb Bankia, l'Església o Sorli van ser alguns dels temes que van centrar el discurs satíric que, any rere any, obre l'Akelarre dels Diabòlics Anònims.

Akelarre 16 Akelarre 16

Un cop llegit el versot es van encentre les masses dels Diabòlics Anònims, els Diables del Vi d'Alella i els Peluts de Foc de Cabrils i, acompanyats dels timbals i els valents que s'hi van sumar, van ocupar la plaça per saltar i ballar sota les guspires.

Akelarre 16 Akelarre 16

Akelarre 16 Akelarre 16

Akelarre 16 Akelarre 16

L'espectacle va acabar amb una espectacular encesa amb tots els diables a la plaça.

Aquí podeu veure el vídeo del Versot 2016!