El nou acte En volem més va servir de cloenda de la Festa Major agraïnt a totes les persones i entitats que han fet possible la festa la seva col·laboració. Abans, el tancament de les relíquies dels Sants Màrtirs, va ser el punt i final solemne a una festa dels Sants Màrtirs que, en paraules del regidor de cultura i festes Pau Morales, "ha sortit rodona".

">

La Festa Major acaba amb el tancament de les relíquies i el nou acte En volem més

Última revisió 12-02-2021 15:25
02/05/2016

FinalEl nou acte En volem més va servir de cloenda de la Festa Major agraïnt a totes les persones i entitats que han fet possible la festa la seva col·laboració. Abans, el tancament de les relíquies dels Sants Màrtirs, va ser el punt i final solemne a una festa dels Sants Màrtirs que, en paraules del regidor de cultura i festes Pau Morales, "ha sortit rodona".

El tancament solemne de la Festa Major dels Sants Màrtirs va començar, un any més, amb la processó amb les relíquies dels Sants Màrtirs que va anar fins al barri de can Salvet on la comitiva es va reunir amb les autoritat. Tots plegats, representants de la Confraria dels Sants Màrtirs, de l'Associació de Veïns de can Salvet, autoritat locals, músics i imatgeria festiva van enfilar el camí cap a l'Església de Sant Genís.

tancament tancament

tancament tancament

A l'Església, els vilassarencs i vilassarenques van assistir a les Completes solemnes amb orgue i orquestra, un acte que va acabar amb el cant dels Goigs, el repartiment de les roses i el tancament dels Sants Màrtirs.

tancament tancament

tancament tancament

tancament tancament

en volem mésDesprés del Correfoc infantil dels Diablons Anònims que va finalitzar a la Plaça de la Vila, totes les entitats i col·laboradors de la Festa Major van posar punt i final a quatre dies intensos d'activitats per a tots els públics amb un nou acte, l' En volem més. Al ritme de la música, en Salvador Riera va agraïr, una per una, a la Comissió de Festes i a totes les persones i entitats que han fet possible que aquesta Festa Major hagi estat tot un exit. I ballant tots junts, gegants, drac i vilassarencs i vilassarenques es van tancar les festes dels Sants Màrtirs fins l'any que ve.