De la necessitat de crear xarxa i consolidar el turisme enològic a la comarca del Maresme, neix la Ruta del vi DO Alella. El projecte s'ha presentat aquest dilluns 4 d’abril a la Casa del Marquès d’El Masnou.

">

Neix la Ruta del Vi DO Alella

Última revisió 12-02-2021 15:25
05/04/2016

Ruta del viDe la necessitat de crear xarxa i consolidar el turisme enològic a la comarca del Maresme, neix la Ruta del vi DO Alella. El projecte s'ha presentat aquest dilluns 4 d’abril a la Casa del Marquès d’El Masnou.

Ruta del viDes d’aquest dilluns, el Maresme i el vi de la comarca compten amb un nou recurs per promoure el turisme vinculat al vi. La “Ruta del vi Do Alella” és una iniciativa per consolidar l’oferta enoturística de la comarca que compta amb la participació de cellers, establiments de venda de vins, allotjaments, restaurants i viticultors als quals s’hi sumen espais de descoberta patrimonial  i esdeveniments singulars entorn del vi.

La Ruta sorgeix per la necessitat de crear xarxa i consolidar el turisme enològic en les nostres poblacions. Vilassar de Dalt hi participa amb l’enòleg Oriol Artigas, amb el complex Sorli emocions pel que fa a vinoteca, allotjament i gastronomia i amb el jaciment arqueològic dels forns romans de la Fornaca. L’Ajuntament de Vilassar ha estat també present a l’acte de presentació amb la Regidora de Turisme, Paula Lloret.

Accions com la participació en la posada en marxa de la ruta consoliden l’opció de posicionar Vilassar de Dalt en el sector del turisme familiar i amb contingut que es vol consolidar aquesta legislatura.

Podeu conèixer tots els detalls de la ruta i els recursos que ofereix al web www.enoturismedoalella.cat.