Tot i la pluja de primera hora del matí, l’Aplec de Sardanes va tornar a omplir la Plaça de la Vila de sardanistes aquest diumenge en l’acte festiu que dóna la benvinguda a la primavera a Vilassar.

">

La primavera arriba a Vilassar a ritme de sardana

Última revisió 12-02-2021 15:25
21/03/2016

Aplec 2016Tot i la pluja de primera hora del matí, l’Aplec de Sardanes va tornar a omplir la Plaça de la Vila de sardanistes aquest diumenge en l’acte festiu que dóna la benvinguda a la primavera a Vilassar.

Puntualment a les 10.45h la cobla Jovenívola de Sabadell va obrir el 17è aplec de Sardanes de Vilassar de Dalt. Tot i que la pluja de primera hora del matí va fer témer per la celebració de l’Aplec, finalment el temps estable es va imposar i la Plaça de la Vila va poder ser l’escenari de l’esdeveniment. Qui va patir més els efectes del temps va ser la fira d’artesans amb menys parades de l'habitual per culpa de la pluja.

Aplec 2016

Aplec 2016

Aplec 2016

Aplec 2016

El regidor Benet Oliva i la presidenta del Grup Sardanista de Vilassar de Dalt Rosa Maria Prats van obrir oficialment l’Aplec quan la plaça es començava a omplir dels primers sardanistes.

Aplec 2016

Aplec 2016

Al llarg de tot el dia desenes de curiosos i balladors es van apropar a l’Aplec que va viure un dels seus moments culminants a les 5 de la tarda amb la ballada de tots els grups participants al SardaTIC d’aquest any. Alumnes de les tres escoles de Vilassar, Francesc Macià, La Immaculada i Sant Jordi van poder mostrar el que han après de la sardana durant aquest curs. I no només ho van fer ballant sinó que també van participar en un concurs de comptar i repartir els punts d’una sardana.

SardaTIC 2016

SardaTIC 2016

SardaTIC 2016

SardaTIC 2016

Van ser 5 les cobles que aquest any van participar de l’Aplec: Jovenívola, Principal del Llobregat, Marinada, Sant Jordi i Ciutat de Girona que van interpretar Sardanes amb noms d'edificis i elements religiosos.