Després de la dació en pagament amb Bankia, l’Ajuntament s’ha desprès, entre d’altres, de les cases del Ravalet aconseguint una rebaixa dràstica del deute municipal. Un cop signada l’operació financera, el consistori posa tots els esforços en reobrir els habitatges del Ravalet com a cases de pas per a famílies amb dificultats econòmiques.  

">

L'Ajuntament inicia converses amb Bankia per reobrir les cases del Ravalet com a cases de pas

Última revisió 12-02-2021 15:25
18/03/2016

Cases ravaletDesprés de la dació en pagament amb Bankia, l’Ajuntament s’ha desprès, entre d’altres, de les cases del Ravalet aconseguint una rebaixa dràstica del deute municipal. Un cop signada l’operació financera, el consistori posa tots els esforços en reobrir els habitatges del Ravalet com a cases de pas per a famílies amb dificultats econòmiques.  

Avui mateix, de la mà de l'alcalde, l'Ajuntament ha iniciat converses amb el departament responsable de Bankia pel que fa als habitatges buits disponibles per a lloguer social o altres fórmules d'inclusió residencial. Després de la signatura de la dació en pagament, formalitzada aquest dijous, l'objectiu és recuperar l'ús a precari de les cases del Ravalet com a vivendes de pas sota control municipal, destinades a donar sostre temporal a persones i famílies en situacions de greu vulnerabilitat econòmica.

La reunió entre l'Ajuntament i Bankia es portarà a terme immediatament després de Setmana Santa, amb l'expectativa que en breu es procedirà a la reobertura de les cases del Ravalet.