Dilluns 29 de febrer s'inicien obres de millora als camins de Sant Sebastià i can Boquet. Per aquest motiu el camí de Sant Sebastià estarà tancat al trànsit i al camí de can Boquet a Sant Salvador es permetrà el pas alternatiu de vehicles.

">

Obres als camins de Sant Salvador i can Boquet

Última revisió 12-02-2021 15:25
26/02/2016

ParcDilluns 29 de febrer s'inicien obres de millora als camins de Sant Sebastià i can Boquet. Per aquest motiu el camí de Sant Sebastià estarà tancat al trànsit i al camí de can Boquet a Sant Salvador es permetrà el pas alternatiu de vehicles.

Un cop realitzades les vistes tècniques aquest dilluns 29 de febrer s'inicien les obres a diversos camins de Vilassar de Dalt. Per aquest motiu serà necessari el tall al trànsit en la pista de Sant Sebastià mentre que pel camí de can Boquet a Sant Salvador es permetrà el pas alternatiu de vehicles.

Les actuacions previstes són les següents:

  • Camí Sant Sebastià: reducció de la inclinació en les rampes de sortida del gual (per sota els 10º), aportació de sauló i col.locació de geocel.les
  • Camí Can Boquet a St. salvador: Reperfilat de la pista, marcatge de cuneta i realització de dues estructures de palissada de castanyer per retenir sediments i protegir el camí de l'impacte de l'aigua de la torrentera.

Aquest divendres ja s'han començat a instal·lar cartells en els inicis dels camins de Sant Sebastià i Can Maimó informant d'aquestes afectacions.

Font: Parc Serralada Litoral